maandag 20 augustus 2012

Bedankt!

In mijn ogen hebben alle mensen die tot nu toe mijn boek hebben gekocht hiermee een positieve daad gesteld die kan tellen als hun persoonlijke bijdrage aan een betere wereld. Deze mensen stellen zich immers dapper open voor, en geven gehoor aan iets diep in zichzelf dat van zichzelf weet dat er meer is dan slechts dat wat het fysieke oog waarneemt. 
Zoveel te meer mensen gaan beseffen dat de huidige wereldwijde crisis oneindig veel dieper gaat dan louter de economische en politieke organisatie van onze systemen, ja dat een gigantisch gebrek aan zelf-inzicht of ziel-inzicht aan de basis ervan ligt, zoveel te meer kans we met z'n allen maken op grootschalige veranderingen in positieve zin.

Ooit ging men ervan uit dat de Aarde plat was en men ervan af zou kunnen vallen. Op dezelfde manier zullen toekomstige generaties onze huidige wereld bekijken; als een voorbijgestreefde groei-fase waarbij de Waarheid nog niet volledig was gekend en de mens uit onwetendheid alles en iedereen uit balans trok en/of ten gronde richtte - zichzelf incluis.
Vandaag ontkiemen zaden die ooit zo zorgvuldig werden geplant. Zij ontwaken en herinneren zich een vollediger wereldbeeld; een dat betrekking heeft op een evenwicht tussen onze beide hersenhelften. Er is niets mis met het analytische, wetenschappelijke brein. Het dient alleen niet de andere intuïtieve hersenhelft stelselmatig te ontkrachten en te domineren.

Het feit dat reeds zoveel mensen mijn boek kochten en lezen, zie ik dus als een niet mis te verstaan signaal dat steeds meer mensen bereid zijn dat kostbare evenwicht binnen zichzelf op te zoeken waarvoor nogmaals mijn oprechte dank.